PALVELUT

Ikkunatummennukset

 

Teemme ikkunatummennuksia kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Ikkunakalvot ovat loistava tapa parantaa ulkonäköä, eristää UV-säteilyn pääsyä autoon sekä estää takana istuvien lasten häikimistä.

 

Käyttämämme kalvot ovat laadukkaita ja niitä löytyy useita eri tummuusasteita. Ikkunatummennukset alkaen 150€. Kysy tarjous omaan autoosi.

 

Yliteippaukset

 

Yliteippaukset ovat nykyaikainen tapa muuttaa vaikka auton väriä täysin. Laadukkaat yliteippauskalvomme takaavat rittäin laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Yliteippauksella suojaat samalla myös auton alkuperäisen maalipinnan. Näin ollen maalipinta pysyy uutena kalvon alla. Kalvot voidaan tarvittaessa vaikka myyntihetkellä poistaa autosta.

 

Yliteippaus on myös oiva ja näkyvä tapa tuoda esille yrityksen mainontaa. Siististi suunniteltu ja toteutettu mainosteippaus kääntää katseita takuuvarmasti. Yliteippaukset alkaen 1700€, kysy tarjous!

 

Teippausten Suunnittelu

 

Oli kyse sitten harraste-, kilpa- tai yritysauton teippauksen suunnittelusta onnistuu se meiltä. Meillä on laaja kokemus erityylisistä teippauksista ja niiden suunnittelusta. Asiakkaalta ei tarvita kuin toiveita ja me toteutamme ne.

 

Teippaukista tehdään aina 3D-leiskat, joista tulevan teippauksen ulkonäkö selviää helposti. Kun leiskat on asiakkaan toimesta hyväksytty tehdään varsinaiset pohjat tulostusta varten.

 

Mainosteippaukset autoihin

 

Suunnittelemme ja toteutamme monenlaisia mainosteippauksia auton koosta riippumatta. Oli se sitten vaikka skootterin tai suuremman rekka-auton teippaus pystymme toteuttamaan ne vaivattomasti.

 

Kysy tarjousta oman yrityksesi autojen teippauksista.

 

LIIKETILAT JA TOIMISTOT

 

Teippaamme myös liiketilojen ikkunat, ovet, seinät, katot, lattiat ja muut mainospinnat. Meiltä saat myös liiketiloihin ja toimistoihin teippausratkaisut avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta, teippien tulostukseen ja asennukseen sekä mahdollisiin huolto- ja korjaustöihin.

 

Jätä meille yhteystietosi niin tulemee käymään kohteessanne maksuttomalla arviokäynnillä.

 

MUUT TEIPPAUKSET

 

Teemme myös muita erikoisteippauksia, kuten kiveniskuteippien asennusta tai erillaisten osien ja tavaroiden yliteippausta. Kysy näistä lisää ja kerro meille oma tarpeesi.

 

Lamppujen kalvotus esim. takavaloihin alkaen 120€. Kysy lisää!

 

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.